OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTIMIZ 31/10/2023 SALI GÜNÜ SAAT 12:10 DA OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.GÜNDEM MADDELERİ AŞAĞIDADIR.   GÜNDEM: 1-Açılış-İstiklal 2-Marşımızın okunması, 3-Divan başkanı ve katip üye seçimi, 4-Okul Müdürünün konuşması,(okul hk. Genel bilgi, eğitimin önemi, ailelere düşen görevler, zararlı alışkanlıklardan korunma için nelere dikkat edilmeli, değerler eğitimi konusunda aile ortamlarında örnek olmanın önemi,..) 5-Yönetim ve denetim kurulları raporunun okunması, genel kurulca ibrası, 6-Yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimle oluşumu, 7-Yönetim kurulu tahmini bütçenin onaylanması, 8-Okul ihtiyaçlarının karşılanması konusunda, genel kurulca yönetim kuruluna yetki verilmesi, 9-Dilek-temenniler ve kapanış.